PILIHAN TABLET PC TERBAIK

Tablet Pc Budak Sekolah,Android Tablet Belajar,tips Beli Tablet Pc,Masalah Beli Tablet Murah,Pilihan Tablet Ibu Bapa,Tips Jaga Tablet Android,PILIHAN TABLET PC TERBAIK

.

Kanak-kanak hari ini sudah tidak sama dengan kanak-kanak yang yang lahir pada tahun 90an. Jika zaman dahulu mereka suka beriadah bersama rakan seperti memancing,main guli,main congkak dan lain-lain. Bila umur 11 tahun baru kenal komputer,itu pun computer daripada cybercafé.

BUDAK CUKA TABLET PC MYTOPUPPREPAID
Permainan pembelajaran kanak-kanak

Tapi kini mereka telah didedahkan kepada teknologi pada usia lebih awal,sejak tadika lagi ibu bapa sudah berikan mereka tablet pc.Pada tahun 2011 pangguna tablet pc semakin menigkat kerana tablet pc Android sesuai digunakan oleh pelbagai peringkat usia.

.

BACA ARTIKEL PENUH >> TABLET PC UNTUK KANAK KANAK

Tablet pc untuk budak-budak juga turut ada dipasaran,Tapi kadang-kadang bila sebut tablet pc terus terbayang

Samsung Galaxy Tab”.

.

Anda perlu ingat bukan jenama tu je yang ada di kedai. Bagi yang hendak berjimat Anda boleh miliki tablet pc pada harga serendah RM270 Sahaja . Ya memang tidak semahal yang Anda sangka.

Kanak-kanak hari ini mudah terpengaruh dengan rakan,bila mereka Nampak kawan guna tablet pc Android.Mereka pun beria-ia minta belikan satu. Tapi bagi ibu bapa yang ada smartphone Android atau ada Samsung Galaxy Tablet pc Anda boleh bagi anak pinjam.

.

beli tablet pc

Tapi Anda berlu berwaspada Tablet pc anda beli itu mahal dan untuk kegunaan peribadi. Budak-budak main tablet pc Mahal tidak sama dengan cara Anda guna

.

Ini adalah masalah besar yang dihadapi ibu bapa yang miliki tablet pc :

.

– Takut tablet pc kesayangan cepat rosak

– Anak selalu minta pinjam tablet pc untuk main game

– Hendak beli Tablet Pc murah tapi takut cepat rosak

– Kredit dalam smartphone cepat habis sebab anak suka download game

.

Jadi bagaimana hendak selesaikan semua masalah diatas?

.

.bisikPASAL MYTOPUPPREPAID

Jadi penjelasannya mudah sahaja :

.

Tablet pc Murah tidak semestinya cepat rosak, Semua khabar angin yang anda dengar tersebut adalah “propaganda daripada pengusaha syaikat besar dan tokey kedai cekik darah” untuk menakut-nakutkan ANDA .

.

Cuba Anda bandingkan Beli tablet Pc Samsung = RM1100 dengan

beli tablet Pc Android Murah = RM220.

Yang mana tokey kedai lagi untung ?

.

Lagi satu saya hendak ingatkan, Walaupun anda miliki Samsung Galaxy tablet pc jika tab tersebut

terjatuh dan rosak dapat claim warranty tak? Berapa Anda dah rugi ?

.
Jawapan : Sudah pasti tak dapat warranty,Rugi 100% sebab nak jual pun tidak laku

.

Apa yang penting untuk barangan gadjet tablet pc adalah cara penjagaan.

Jaga baik sudah pasti tidak rosak.

===============================================================================

TIPS Khas kepada ibu bapa yang mencari tablet pc Android

untuk Anak biarlah mengikut specifikasi ini:

 

1.Boleh main game

2.Boleh download game dalam Android Market Global

-Anda sesetengah model tablet murah tak boleh ke android market Global jadi sila hati2

 

3. Boleh main semua jenis video dan audio

.
4. Guna os Android 4.0 ics (terbaik)

– Dipasaran banyak offer Android pc versi 2.2 ( x boleh main banyak game)

.
5. Pasang screen protector supaya tak calar-balar

.

Ok sekarang barulah selamat untuk beri tablet pc tersebut kepada anak kesayangan anda.

.

Awas ramai peniaga tablet pc tidak sertakan full pakage kepada pembeli.

.

Sila semak isi kandungan yang mereka akan bagi sebelum anda buat bayaran

.

Jika anda serius untuk dapatkan Tablet pc paling murah dan dapat

Full Package (7 item Percuma ) Sila beli disini >> Tablet pc Murah Malaysia

.

.

Tablet Pc Budak Sekolah,Android Tablet Belajar,tips Beli Tablet Pc,Masalah Beli Tablet Murah,Pilihan Tablet Ibu Bapa,tips jaga tablet Android

 

Enhanced by Zemanta

Anda sedang cari :

  • tab untuk kanak-kanak
  • tablet murah terbaik
  • jenama tablet murah yang bagus

There are 3 comments left Go To Comment

  1. dj /

    Salam.
    Tablet ni klu mcm terjatuh semasa budak sedang pegang. Ada ka ciri2 ketahanan tu mcm mana?

    Bagaimana dgn voleum tablet ni? Sb hari tu beli tablet keluaran msia. Voleum tak kuat wlupn dah full voleum. Ni punca budak akan hempas tablet sb voleum tak kuat.

    Klu kat kedai. Mcm mana kita boleh tau benda tu ori ke tak?

    Apa model tablet ni?

    1. android-murah / Post Author

      wasalam,

      mana-mana tablet pc kalau jatuh pastu rosak memnag tak boleh claim waranty,, Walaupun tab anda beli tu jemama samsung pun

      Ketahanan : nak tahan boleh pasang casing , klau tab tu jatuh casing tadi dapat kurangkan hentakan.

      Volume.. ni kami nak nasihat sikit. kalau budak tu nak bunyi kuat bagi dia guna earphone ..klau buka full volume tak guna earphone bateri lagi cepat habis

      Ori ke tak ?
      tengok pada waranty .. biasanya kedai cuma bg warantty 1minggu – 1 bulan je
      tapi kami disini ada offer waranty 6bulan jika amek pakej Full set

      Model apa?
      budak-budak kami cadangkan gunakan tab ini >> http://androidpcmurah.my/tablet-pc-android-murah-malaysia/

  2. Denise /

    Hi my name is Denise and I just wanted to drop you a quick note here instead of calling you. I came to your PILIHAN TABLET PC TERBAIK | Android Pc Murah page and noticed you could have a lot more hits. I have found that the key to running a successful website is making sure the visitors you are getting are interested in your subject matter. There is a company that you can get targeted traffic from and they let you try their service for free for 7 days. I managed to get over 300 targeted visitors to day to my website. Check it out here: http://www.arvut.org/1/dft

Leave a Reply

Iklan Premium :

AIternatif terkini tingkatkan kesihatan

rawatan Kencing manis | Penawar darah tinggi | CMD revell kurus

Larome stemcell kurus | Serum Bakar Lemak | Kelebihan larome Slim